Make your own free website on Tripod.com

Enter third column content here

Faqeja ime
<<SCREEN SAVER>>
Home | <<FOTO>> | <<AIDS-i>> | <<AUTORI>> | <<MUZIKĖ SHQIP>> | <<MUZIKĖ TĖ HUAJA>> | <<SCREEN SAVER>> | <<POEZI>> | <<REFERATE>> | <<FAVORITET>> | <<VIZITORĖT>>

              ~BUKURI NATYRORE-SCREEN SAVERE~

 
Ketu mund te merrni Screen Savere te ndryshme dhe mund qe ta futni ne kompjuterin tuaj.  Per te pajisur kompjuterin tuaj me keto Screen Saver mund te Klikoni tek menyja R.I.S.S. #1 apo #2.
 

Bible Scenes Screen Saver
                                  R.I.S.S. #1
                                  R.I.S.S. #2

Calm Before the Storm Screensaver
                                  R.I.S.S. #1
                                  R.I.S.S. #2
 
Living Beaches Screensaver
                                R.I.S.S. #1
                                R.I.S.S. #2
 
Living Wilderness Screensaver
                                 R.I.S.S. #1
                                 R.I.S.S. #2
 
Living Rainforest Screensaver 
                                R.I.S.S. #1
                                R.I.S.S. #2

Cupid Valentine Screensaver
                                       R.I.S.S. #1
                                       R.I.S.S. #2
 
Haunted House Screensaver
                                         R.I.S.S. #1
                                         R.I.S.S. #2
 

                              R.I.S.S. #1
                              R.I.S.S. #2
 

                                 R.I.S.S. #1
                                 R.I.S.S. #2
 
Living Waterfalls 2 Screensaver
                            R.I.S.S. #1
                            R.I.S.S. #2
 

Enter supporting content here